stockholm.villa-sverige.se: Villa i Kungsholmen

Villa i Kungsholmen

Om Kungsholmen
Kungsholmen är en del av Stockholms innerstad, beläget norr om Riddarfjärden. Stadsdelen består av vackra sekelskiftsbyggnader och med gångavstånd till vattnet. På Kungsholmen ligger härliga Rålambshovsparken. Här finns lekplatser, badstrand och promenadväg utmed vattnet som leder till Stockholms Stadshus. Kungsholmen är helt klart en mycket populär stadsdel då den både är nära till vattnet och ligger mitt i Stockholm stad.Service och kommunikation på Kungsholmen
På Kungsholmen finns många vackra promenadstråk, restauranger och butiker. Kungsholmens knutpunkt för kommunikation är Fridhemsplan tunnelbanestation. Här passerar både den blå och gröna linjen, samt många innerstadsbussar med avgång var femte minut.Länkar om Kungsholmen:
Karta över Kungsholmen

Om du är i köptankar av en villa, är det viktigt att du undersöker marknaden grundligt. Priserna på villor har stigit de senaste åren, men utbudet är stort och det finns goda möjligheter att göra en bra investering och hitta en villa som fyller dina behov. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja din sökning efter villor till försäljning.
Mere i denne kategori: « Vasastaden Årsta »

Icon CO2 neutral website English transparent.png