stockholm.villa-sverige.se: Villa i Hammarbyhöjden

Villa i Hammarbyhöjden

Om Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden är beläget ca 10 kilometer söder om Stockholms innerstad. Området består främst utav flerbostadshus och har under senare 90-tal förtätats med fler lägenheter. I området finns gårdar och parker. Med tunnelbanan tar det ca 15 minuter in till T-centralen. Hammarbyhöjden har blivit ett attraktivt bostadsområde för många unga som kommer till Stockholm för att arbeta eller studera.Service i Hammarbyhöjden
Från Hammarbyhöjden är det gångavstånd till Kärrtorps centrum samt andra inköpsmöjligheter. I Globen arrangeras många olika konserter och event som lockar människor från hela Sverige varje år. I Hammarbyhöjden finns också Hammarbybacken som erbjuder skidåkning under vintertid.Länkar om Hammarbyhöjden:
Karta över Hammarbyhöjden

Om du är i köptankar av en villa, är det viktigt att du undersöker marknaden grundligt. Priserna på villor har stigit de senaste åren, men utbudet är stort och det finns goda möjligheter att göra en bra investering och hitta en villa som fyller dina behov. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja din sökning efter villor till försäljning.
Mere i denne kategori: « Gröndal Hjorthagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png