stockholm.villa-sverige.se: Villa i Gärdet

Villa i Gärdet

Om Gärdet
Gärdet ligger cirka 2 km nordost om Stockholm city, vid gränsen till Östermalm. Området är karakteriserat av sina fristående funkishus och mysiga innergårdar. Gärdet har inte bara varit populärt bland familjer, också många ungdomar finner denna trevliga stadsdel väldigt attraktiv.Området och service på Gärdet
Med kort gångavstånd till Östermalm, finns det möjlighet till restauranger, caféer och många butiker. På Karlaplan finns det också inköpsmöjligheter i shoppingcentret, Fältöversten.
Gärdet är omgett av fanatisk miljö i form av stora gräsytor, skogar och parker. Norra Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdefältet erbjuder långa motionsspår, idrottsplatser och lekplatser.Kommunikationer på Gärdet
På fem minuter tar du dig till Stockholm city med antingen tunnelbanans röda linje eller någon av innerstadsbussarna.Länkar om Gärdet:
Karta över Gärdet

Om du är i köptankar av en villa, är det viktigt att du undersöker marknaden grundligt. Priserna på villor har stigit de senaste åren, men utbudet är stort och det finns goda möjligheter att göra en bra investering och hitta en villa som fyller dina behov. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja din sökning efter villor till försäljning.
Mere i denne kategori: « Östermalm Vasastaden »

Icon CO2 neutral website English transparent.png